Bezorgen Van Uw Artikelen

Bezorgen van uw artikelen via de kleding webshops Hanova Textiles

 

Gratis bezorgen bij bestellingen vanaf €60,00.

Hanova Textiles, initiatiefneemster van meer dan 25 kleding webshops maakt gebruik van verschillende betrouwbare vervoerders zoals Post NL, DHL en DPD.

De keuze van vervoerder kan afhankelijk zijn van regio, gewicht van het aangekochte product of de hoeveelheid producten.

Doordat wij gratis bezorgen, bij bestellingen boven €60,00 speelt ons inkooptarief een rol bij de keuze van transporteur.

U wordt geïnformeerd door middel van een bevestiging die u per mail zult ontvangen met welke vervoerder uw aankoop zal worden vervoerd. In deze mail ontvangt u tevens de track & trace gegevens waarmee uw bestelling te traceren is.

Er moet getekend worden voor ontvangst maar dit hoeft niet door u persoonlijk gedaan te worden. Indien u onverhoopt niet aanwezig bent kan het voorkomen dat de vervoerder de goederen afgeeft bij uw buren die dan voor ontvangst tekenen.

Indien dit niet mogelijk is, laat de chauffeur een bericht voor u achter met informatie over waar uw pakket zich bevindt en wat u kunt doen. 
 
Wanneer u niet beschikbaar bent voor de tweede of derde afleverpoging, wordt de bestelling meestal bewaard in het depot van de vervoerder, en heeft u enkele dagen de gelegenheid om deze op te halen voordat deze aan ons geretourneerd wordt.

Bent u vaak niet thuis? Laat dan het pakket op uw werk afleveren. Of bij een optioneel punt bij u in de buurt, dat u kunt aangeven in onze webshop tijdens het bestelproces. U haalt dan het artikel af op het door u gewenste tijdstip.

Het bezorgen van uw bestellingen is geldig voor de volgende webshops van Hanova Textiles: kleding webshop en zo, bedrijfskleding en zo, werkkleding en zo, kledingbedrukken en zo, pbm en zo, softshell en zo, thermo ondergoed en zo, kersttrui en zo, fietskleding en zo, hardloop kleding en zo, golfkleding en zo, sportkleding en zo, tennis kleding en zo, hoodies en zo, trainingspakken en zo.

Attentie voor het bezorgen van bestellingen die bedrukt moeten worden in onze drukkerij

Indien u ervoor kiest om uw kleding te laten bedrukken in onze drukkerij, dan zal uw bestelde kleding direct worden afgeleverd op ons adres waarna wij het gehele proces gaan starten.

U ontvangt, na overleg en keuze van het soort bedrukking, een offerte en een planning van ons gebaseerd vanaf een acceptatiedatum.

Wij bedrukken uw kleding en leveren de goederen af op het door u opgegeven adres.