Bodywarmer als bedrijfskleding

Bodywarmer voor uw bedrijf, bedrijfskleding

Wij leveren en bedrukken alle soorten bodywarmers en voor elke branche.

Een bodywarmer voor het werken langs de weg of in de industrie moet aan andere normeringen voldoen dan een bodywarmer die gebruikt wordt in de logistiek of in de horeca of bewaking.

Hanova Textiles levert en bedrukt alle soorten bedrijfskleding vanuit 1 één vestiging. Snelle levertijden, lage kosten en een minimale voorraad moet u aan kunnen spreken.

Hanova Textiles, voor uw werkkleding, bedrijfskleding, pbm’s en voor het bedrukken van al uw kleding. Wij bedrukken bodywarmers sinds het ontstaan ervan...

Voor het bedrijfsleven leveren en bedrukken wij bodywarmers vanuit onze vestiging met onze eigen textieldrukkerij voor en door geheel Nederland.

Er zijn geen Geen grote voorraden voor de bedrijven nodig vanwege onze snelle leveringen. Wij houden voor u transfers gratis op voorraad waardoor wij snel en adequaat kunnen leveren.

Wij leveren en bedrukken bodywarmers voor iedere branche:

- Bodywarmers voor de horeca
- Bodywarmers voor in de zorg
- Bodywarmers voor in de bewaking
- Bodywarmers voor in de bouw met bijvoorbeeld reflecterende eigenschappen
- Bodywarmers voor in de industrie met brandvertragende en anti-statische eigenschappen.

We leveren goedkope bodywarmers tot hele dure bodywarmers met specifieke eigenschappen. We werken samen met verschillende leveranciers die vanuit voorraad de bodywarmers kunnen leveren.

Alle selecties tussen uitersten zijn mogelijk. Uw budget en doel bepalen de gewenste kwaliteit.

Wij leveren en bedrukken voor en door geheel Nederland.

Wilt u een eigen ontwerp bedrijfskleding. Alles is mogelijk bij Hanova Textiles. Een private label bodywarmer in uw eigen huisstijl. Onze ontwerpers gaan ermee aan de slag.

Wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw bedrijfskleding en werkkleding. Wij zijn u graag van dienst en komen zeker tot een passende oplossing.

Hanova Textiles, always fits!