Bodywarmer bedrukken op bodywarmer

Bodywarmer bedrukken

Laat uw bodywarmer bedrukken bij Hanova Textiles, altijd de juiste bedrukking.

Wij kunnen uw bodywarmer bedrukken via verschillende bedrukkingstechnieken in onze eigen drukkerij.

Wij kunnen uw bodywarmers ook borduren. Wij bieden overigens ook een zeefdruk transfer met borduurlook aan. Informeer naar deze mogelijkheden.

Wij leveren en bedrukken alle bodywarmers voor bedrijven, verenigingen, stichtingen, evenementen en feesten. Maar wij hebben ook een groot assortiment casual bodywarmers..

Wij bedrukken bodywarmers in kleine en grote aantallen, voor particulieren en bedrijven. Voor en door geheel Nederland. Onderstaand de verschillende bedrukkingstechnieken.

Bij ons doet u met één bedrijf zaken als u bodywarmers wilt bestellen en bedrukken. Dat is wel zo handig en zeer waarschijnlijk ook kostenbesparend.

Voor bedrijven is het ook goed om te weten dat wij ook zeefdruk transfers gratis op voorraad kunnen houden waardoor grote voorraden niet nodig zijn.

Onbedrukte bodywarmers kunnen wij veelal uit voorraad binnen 2/3 dagen leveren.

Doordat wij de beschikking hebben over onze eigen textieldrukkerij, met meer dan 30 jaar ervaring, kunnen wij het bedrukken van uw bodywarmer snel inplannen. Neem contact met ons op over onze mogelijkheden.

In onze showroom kunt u de zaken ook bekijken en bespreken. Monsters kunnen u ook worden toegezonden.

We kunnen goedkope bodywarmers leveren voor promotiekleding tot luxe en meer comfortabelere modellen. Deze modellen zijn geschikt als businessgift of als merchandise artikel. Voor elk budget hebben wij een oplossing. Dit geldt ook voor het bedrukken van de bodywarmers.

Voor een overzicht van alle bedrukkingstechnieken verwijzen wij u naar onze webshop van kleding bedrukken. Hier nemen we alle bedrukkingstechnieken met u door, binnenkort ook via ons you tube kanaal.

Bodywarmer bedrukken via de zeefdruk techniek.

Voor verdere informatie over de zeefdruk techniek verwijzen wij u naar de volgende link over zeefdrukken

Zeefdrukken kent voordelen qua prijs en weer wat nadelen qua duurzaamheid. Afhankelijk van het soort bodywarmer  kunnen wij de bodywarmers zeefdrukken in onze eigen drukkerij.

Bodywarmer bedrukken via transfers

Voor verdere informatie over de transfers verwijzen wij u naar de volgende link over onze transfers

Onze beste transfers gaan langer mee dan de kleding! Ze zijn uitstekend wasbaar en over strijkbaar. We hebben ook andere soorten transfers. Vraag naar onze mogelijkheden.

Bodywarmer borduren.

Afhankelijk van het soort bodywarmer kunnen wij deze ook voor u borduren. Verdere informatie over het borduren van bodywarmers traft u aan via de link.

Gaat u wel eens in groepsverband fietsen en is er een leuke band ontstaan? Heeft u een leuk uitje met een groep mensen voor een speciale gelegenheid?

Wij leveren en bedrukken ook bodywarmers in kleinere oplagen. Laat u niet altijd misleiden door prijsvechters. Wij streven ernaar dat u lang plezier zal hebben van uw bedrukking. In overleg kiezen wij voor de juiste bedrukking van uw bodywarmer die zal aansluiten bij uw wensen.

Laat Hanova Textiles uw bodywarmer leveren en bedrukken, wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.