Kleding webshops, partners Hanova Textiles

Hanova Textiles en de geselecteerde partners

Wij hebben onze partners nauwkeurig geselecteerd. Wij hebben getracht voor u een duidelijke, klantvriendelijke en overzichtelijke webshop te maken.

In dit traject hebben wij niet gekozen voor prijs maar voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.

Met de onderstaande links willen wij u de mogelijkheid geven dit te verifiëren en met hen kennis te maken.

Daarnaast trachten wij partnerlinks te creëren met relevante websites of webshops die zich min of meer in hetzelfde segment begeven.

Op deze wijze trachten wij niet alleen elkaar, maar ook u te helpen door hen de attentie te geven via onze webshop.

 

Onderstaand eeen overzicht van onze nauwkeurig geselecteerde partners. Samen met hen kunnen wij u een betrouwbare, klantvriendelijke en overzichtelijke webshop presenteren. Deze partners zijn ieder specialisten in hun vakgebied. Hanova Textiles is blij met de samenwerking en zal hen ook aanbevelen bij anderen zoals zij ons ook aanbevelen.

Kleding online webshops, TVV online, partner Hanova
Websitedesignersdirect hebben de verantwoording gekregen voor het maken van onze webshops. In samenspraak met hen hebben wij het ontwerp geselcteerd en uitgewerkt. De technische ontwikkeling is door hen verzorgd. Vanuit een backend kunnen wij onze webshops beheren. Wij zijn trots op het resultaat.
Lees meer
Kleding online webshops, Buckaroo, partner Hanova
Veilig betalen is een belangrijke zaak wanneer u via het internet aankopen doet. Wij willen onze klanten betrouwbaarheid bieden. Daarom heeft Hanova Textiles gekozen voor de payment provideBuckaroo, eerder uitgeroepen tot beste payment provider van Nederland. zij zijn onderdeel van  Intrum Justitia Groep. Met ruim 3.800 werknemers in 20 landen zijn zij momenteel de grootste aanbieder in Europa.
Lees meer
Kleding online webshops, Send Cloud, partner Hanova
Hanova Textiles, initiatiefneemster van meer dan 25 kleding webshops maakt gebruik van verschillende betrouwbare vervoerders zoals Post NL, DHL en DPD. De zendingen verlopen via een centraal boekingssysteem van sendcloud die gespecialiseerd zijn in webshop verzending.
Lees meer
Kleding online webshops, Skyberate, partner Hanova
Skyberate Internet Services zijn sinds 2003 actief in de hostingbranche en sinds deze tijd uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor het hosten van webshops die draaien met Magento. Zij bedienen inmiddels duizenden klanten in hun hosting behoefte waarvan Hanova Textiles er een van is.....
Lees meer