Bodywarmers

Bodywarmers

BODYWARMERS

Eigenlijk is deze categorie met bodywarmers bedoeld voor bedrijven of mensen die naar een bepaalde kleur bodywarmer op zoek zijn daar wij een aantal meest voorkomende kleuren hebben benoemd. In het linkernavigatiemenu kunt u overigens altijd op kleur selecteren. Dus in deze categorie staan niet onze meest trendy en modieuze bodywarmers. Voor een compleet overzicht van al onze bodywarmers klikt u gewoon op de volgende link van bodywarmer kopen.

Bodywarmers zijn eigenlijk veelzijdig. Ze zijn stoer, klassiek maar toch modern en ze zijn functioneel. Bodywarmers worden ook wel jassen zonder armen genoemd. Hanova levert bodywarmers in verschillende stijlen en van verschillende stoffen en voor diverse doeleinden in trendy kleuren.

Bodywarmers lijken te zijn weggeweest, maar zijn nooit helemaal uit het beeld verdwenen. Hetzelfde gevoel hebben wij met de fleece artikelen. Inmiddels mogen wij wel zeggen dat wij zijn uitgegroeid tot Fleece specialist van Nederland.

De mode industrie heeft de bodywarmer nu ook weer omarmd en ze zijn in veel variaties te verkrijgen.

Bodywarmers met een capuchon, deze staan waarschijnlijk ook op onze hoodies webshop. Ook de fleece bodywarmers zijn in deze categorie van de partij.

Sport bodywarmers kunnen gewatteerde bodywarmers zijn, of gemaakt van softshell. Wat ze weer uitstekende windstoppers maken. Windstoppers zijn fantastisch met buitensporten zoals golf of paardrijden, maar ook tijdens andere activiteiten zoals recreatief fietsen of wandelen.

Bodywarmers zijn ook nog steeds populair als werkkleding. Ze geven warmte en voldoende bewegingsvrijheid. Bodywarmers in de werkkleding zijn van diverse functionaliteiten voorzien, tot aan reflectie toe. Natuurlijk zijn er ook trendy bodywarmers die op andere vakgebieden kunnen worden gebruikt zoals in de horeca, zorg, bewaking of logistiek.

Bodywarmers zijn ook ideaal om te combineren met je casual kleding lijn. Op je spijkerbroek kan je een hippe gewatteerde – of juist een bodywarmer dragen van een dunne stof. Of van fleece? De bodywarmers zijn veelal ook verkrijgbaar in diverse moderne kleuren zodat er leuke combinaties mee kunnen worden gemaakt.

Wij leveren de bodywarmers gratis bij u af bij bestellingen groter dan € 35,--. Shop voordelig, veilig en vertrouwd bij Hanova, always fits.