Bodywarmer

Bodywarmer

BODYWARMER

Bodywarmers zijn eigenlijk het gehele jaar te gebruiken, zelfs tijdens de wat koudere zomeravonden. Op deze gespecialiseerde bodywarmer webshop van Hanova kunt u alle soorten bodywarmers kopen voor het gehele gezin.

Een bodywarmer leent zich overigens ook uitstekend als promotioneel kledingstuk of als merchandise kledingstuk. Een bodywarmer voor bedrijven hebben wij ook in alle soorten, maten en kleuren en is zelfs een eigen huisstijl mogelijk.

Een bodywarmer bedrukken doen wij in onze eigen drukkerij voor en door geheel Nederland.

Bodywarmers zijn er voor alle jaargetijden. De bodywarmer is ideaal voor een kille zomeravond of juist als extra kledinglaag tijdens een koude winterdag. Op deze gespecialiseerde webshop een uitgebreide collectie bodywarmers voor dames, heren en kinderen en bruikbaar voor verschillende activiteiten. Hanova Textiles kent haar oorsprong in de moderne bedrijfskleding en vanwege de verscheidenheid aan producenten hebben wij gemerkt dat veel bodywarmers niet alleen geschikt zijn voor promotionele of zakelijke doeleinden maar zeer zeker ook geschikt zijn voor de sportieve en casual markt. Natuurlijk zijn er verschillen tussen deze bodywarmers in prijs en kwaliteit en wij hopen dat wij met deze speciaal webshop uw keuze wat kunnen vergemakkelijken.

Bodywarmer als casual kledingstuk

Een bodywarmer kan een wat oubollige indruk geven maar feitelijk is dit al lang achterhaald. Er zijn momenteel echt modieuze en trendy bodywarmers te verkrijgen voor dames en heren in verschillende stoffen en looks.

Vooral voor mensen die graag buiten zijn is de bodywarmer nog steeds een gewaardeerd kledingstuk. Met name voor de actieve buitenmensen is een bodywarmer ideaal.
Een bodywarmer laat zich niet alleen makkelijk combineren met een leuke jeans, maar ook met leuke en hippe shirts. In de echte koude maanden kunt u nog verder combineren met een leuke sjaal of muts in stijl van de bodywarmer.

Er zijn bodywarmers verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en stoffen. Deze zijn overzichtelijk weergegeven in de verschillende categorieën. Neem ook eens een kijkje bij de topmerken bodywarmers van Hanova Textiles

De bodywarmer is echter niet alleen praktisch meer maar is met zijn tijd meegegaan. Het is tegenwoordig echt een modieus kledingstuk welke zich goed laat combineren met andere hippe casual kleding.

Bodywarmer voor buiten activiteiten

Het lichaam wordt beschermd tegen de kou terwijl u de armen vrij kunt bewegen. Voor buitenactiviteiten of sommigen buitensporten, zoals paardrijden, fietsen of golfen is de bodywarmer een praktisch kledingstuk.

Ook tijdens het zeilen is een bodywarmer een welkome aanvulling in uw garderobe. Zo bieden wij softshell, fleece en gewatteerde bodywarmers aan in onze collectie.

Bekijk goed de specifieke eigenschappen van uw bodywarmer alvorens u tot aanschaf overgaat. Er zijn verschillende sportieve bodywarmers bij ons verkrijgbaar en wij hopen dat u een juiste keuze maakt zodat u lang plezier zal hebben van uw aankoop.

Een bodywarmer als bedrijfskleding of werkkleding

Een bodywarmer voldoet prima aan alle eisen van bedrijfskleding of werkkleding. Een bodywarmer van goede kwaliteit, die prettig draagt en die voorzien is van uw bedrijfsnaam is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf.

Wij kunnen werkkleding, bedrijfskleding en overige kleding in alle kwaliteiten en maten leveren en bedrukken en dat is wel zo handig. Wij leveren en bedrukken niet alleen bodywarmers voor de zwaardere beroepen, eventueel met normeringen, maar ook binnen de transport of logistiek en horeca.

Bodywarmer voor promotionele doeleinden

Bij het bedrukken van bodywarmers kan uw reclameboodschap uitgedragen worden, waardoor een bodywarmer zeer geschikt is als promotiekleding. Wij hebben alle soorten en maten bodywarmers in een groot pallet van kleuren voor u.

Mooie representatieve bodywarmers hoeven niet duur te zijn. Voor alle promotiekleding maar in het speciaal uw bodywarmers kunnen wij bedrukken met uw bedrijfslogo, uw beeldmerk of embleem. Wellicht heeft u een slogan of motto, want ook die zijn prima, in elk formaat, op een bodywarmer te drukken.

Met bedrukte bodywarmers krijgt uw promoactie langdurig aandacht. Op beurzen en evenementen kunt u uw medewerkers uniform en representatief aankleden met passende promotiekleding.

Wij hebben ook nieuwe zeefdruk transfers met een speciale borduurlook. Informeer naar onze mogelijkheden.

Bodywarmer bedrukken

Onze eigen zeefdrukkerij verzekert u van kwaliteit en snelheid. U kunt alle aantallen bodywarmers probleemloos door ons laten bedrukken, vanaf één kleur tot en met full colour (zeef)druk.

Wel vragen wij u vooraf contact met ons op te nemen. Wij gaan ervan uit dat u lang plezier wilt hebben van uw opdruk en daarom maken wij liever een passende offerte. Wij hebben budgettaire en kwalitatieve oplossingen.

Naast zeefdruk is bodywarmers borduren een prachtige optie. Geborduurde bodywarmers hebben een stijlvolle uitstraling. Voor sommige items is borduren gewoon beter. Denk hierbij vooral aan fleece bodywarmers maar ook aan petjes en handdoeken.

Private Label bodywarmer

Wellicht vraagt uw bedrijf, evenement of vereniging om een eigen aanpak. Als u volgens speciale wensen en ideeën zelf een bodywarmer wilt ontwerpen bent u bij ons ook aan het goede adres.

Wij werken samen met geselecteerde ontwerpers die binnen uw budget kunnen werken. Wij kunnen uw bodywarmers van top tot teen customizen tot aan het neklabel aan toe.

Hierbij zijn wel minimale afnames van toepassing.

Voor de aanschaf van uw bodywarmers zit u bij ons goed en loopt u er warmpjes bij.