Witte bodywarmer

Witte bodywarmer
per pagina
 1. Modieuze bodywarmer met afneembare capuchon, dames.
  As low as € 49,50
 2. Dames softshell bodywarmer James & Nicholson
  As low as € 61,50
 3. Softshell bodywarmer James & Nicholson
  As low as € 61,50
 4. James & Nicholson Softshell bodywarmer heren
  As low as € 62,99
 5. James & Nicholson softshell bodywarmer dames
  As low as € 41,50
 6. Gewatteerde Bodywarmer Explorer Heren
  As low as € 61,95
 7. Gewatteerde Bodywarmer Core Unisex
  As low as € 26,95
 8. Bodywarmer J&N Maritime Vest Heren
  As low as € 59,99
 9. Bodywarmer J&N Maritime Vest Heren
  As low as € 67,51
per pagina

WITTE BODYWARMER

Een witte bodywarmer kopen? Op deze pagina een selectie van witte bodywarmers voor dames en heren. Vaak zijn deze bodywarmers ook in andere kleuren verkrijgbaar maar hebben wij voor u een selectie gemaakt van uitsluitend witte bodywarmers.

Een witte bodywarmer laat zich natuurlijk uitstekend combineren met andere kleuren. De bodywarmers in deze categorie zijn meer bedoeld voor de zakelijke en promotionele markt en eventueel voor verenigingen. Dat wil niet zeggen dat er niets bij zit voor u als persoon want smaken verschillen en niet ieder budget is hetzelfde.

Een witte bodywarmer geeft u vaak een bijzondere uitstraling. Een witte bodywarmer is heerlijk in de maanden wanneer de zon schijnt. Een witte bodywarmer zal alleen misschien wat sneller vuil worden.

Wij adviseren u derhalve om ook goed de productomschrijvingen te lezen. Een softshell bodywarmer is ademend en kan tegen een regenbui. Een fleece bodywarmer is zachter en voelt comfortabel aan. Een gewatteerde bodywarmer is momenteel trendy.

Shop voordelig, veilig en vertrouwd naar uw witte bodywarmer bij Hanova, always fits. Wij leveren de witte bodywarmers gratis bij uw af bij bestellingen groter dan € 35,--.

Witte bodywarmer bedrukken? Geen enkel probleem in onze eigen drukkerij. Wij voorzien u graag van advies met betrekking tot uw kleurkeuze. Ook is niet iedere bedrukking geschikt voor elke stof. Ook is niet elke bodywarmer geschikt voor alle bedrukkingen, denkt u bijvoorbeeld aan naden en ritsen.

En zeg nu zelf, als u uw witte bodywarmer wil laten bedrukken wilt u er toch lang plezier van hebben?

Neem daarom contact op met Hanova Textiles, altijd de juiste bedrukking.