Bodywarmer bedrukken

Bodywarmer bedrukken

BODYWARMER BEDRUKKEN

Wij bedrukken uw bodywarmers in onze eigen drukkerij. Onze drukkerij heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het bedrukken van alle soorten kleding en textiel en dus zeker ook bodywarmers.

Wij bedrukken bodywarmers in kleine en grote oplagen, voor bedrijven, verenigingen, stichtingen en particulieren. Wij leveren en bedrukken ook bodywarmers voor promotionele doeleinden.

Voor het bedrukken van uw bodywarmers overleggen we graag welke bedrukkingstechniek het best aansluit op uw wensen. Voor een overzicht van de bedrukkingstechnieken klikt u op de volgende link van bodywarmers bedrukkingstechnieken.

Wij kunnen uw bodywarmer ook van een borduursel voorzien. Maar hebben wij tegenwoordig ook zeefdruk transfers in onze collectie welke exact lijken op een borduursel. Deze techniek is bovendien goedkoper en kan minder nadelen hebben dan een echt borduursel.

Bodywarmer bedrukken voor bedrijven, een bodywarmer als bedrijfskleding.

Een bodywarmer zie je regelmatig terugkeren in een lijn bedrijfskleding. Een bodywarmer kan aan verschillende eisen voldoen en bij ons heeft u een ruime keuze vanuit onze grote collectie met bodywarmers.

Een hippe of functionele bodywarmer welke is voorzien van een mooie bedrukking is een prima visitekaartje voor uw bedrijf. Wij kunnen op diverse plekken de bodywarmer van een bedrukking voorzien.

Wij kunnen de bodywarmer voorzien van uw bedrijfslogo en uw bedrijfsnaam via verschillende bedrukkingstechnieken.

Een bodywarmer voor de transport of horeca moet er anders uitzien dan een bodywarmer voor de tuinbouw, techniek of wegenbouw. Ook bij het bedrukken van deze bodywarmers moeten we rekening houden met de omstandigheden.

Zo zijn onze zeefdruk transfers standaard brandvertragend. Een combinatie met een chique borduurlook is dus zeker wel mogelijk. Ook reflecterende bedrukkingen zijn mogelijk, zelfs in full colour!

Indien u de bodywarmers als bedrijfskleding wenst in te zetten adviseren wij derhalve gebruik te maken van onze zeefdruk transfers.

Bodywarmer bedrukken voor promotionele doeleinden

Met bedrukte bodywarmers krijgt uw promotionele actie aandacht. Op beurzen, evenementen of feesten kunt u uw medewerkers uniform en representatief aankleden met passende promotiekleding. Bodywarmers zijn niet alleen hip maar ook functioneel.

Wij hebben een groot assortiment bodywarmers welke u door ons kunt laten bedrukken via verschillende bedrukkingtechnieken in onze eigen drukkerij.
Wij leveren en bedrukken de bodywarmers vanuit 1 één locatie en dat is wel zo makkelijk. Zo adviseren wij de zeefdruk techniek voor grotere aantallen indien de prijs een belangrijke rol speelt.

Bodywarmer bedrukken voor merchandise doeleinden.

Wilt een bodywarmer inzetten als promotioneel middel en deze verkopen? Dan stellen wij ook een gratis pagina voor u ter beschikking waarop de bodywarmers kunnen worden aangeboden aan uw relaties.

Bodywarmer bedrukken voor verenigingen of activiteiten Een bodywarmer wordt nog steeds regelmatig gedragen bij teamactiviteiten, team presentaties of om het gevoel van saamhorigheid te vergroten.

Wij kunnen bijvoorbeeld verenigingen, stichtingen of clubs voorzien van hippe bodywarmers welke voorzien zijn van een mooie bedrukking. Ook hier zouden wij de transfers adviseren maar we bespreken met u graag onze mogelijkheden.

Bodywarmer bedrukken voor particulieren

Gaat u wel eens in groepsverband fietsen en is er een leuke band ontstaan? Heeft u een leuk uitje met een groep mensen voor een speciale gelegenheid?

Wij leveren en bedrukken ook bodywarmers in kleinere oplagen. Laat u niet altijd misleiden door prijsvechters. Wij streven ernaar dat u lang plezier zal hebben van uw bedrukking. In overleg kiezen wij voor de juiste bedrukking op uw bodywarmer die zal aansluiten bij uw wensen.

Laat Hanova Textiles uw bodywarmer leveren en bedrukken, wij zijn u graag van dienst.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op.