Bodywarmer kind

Bodywarmer kind
per pagina
 1. Lichte kinderbodywarmer. Kariban
  As low as € 39,95
 2. Result Fleece Bodywarmer Kids
  As low as € 23,50
 3. Gewatteerde Bodywarmer Result Kinderen
  As low as € 30,00
 4. Bodywarmer Result Ultragewatteerde Bodywarmer Kinderen
  As low as € 44,99
 5. Bodywarmer Result Ultra Padded Kinderen
  As low as € 37,95
 6. Fleece Bodywarmer Result Kinderen
  As low as € 24,99
per pagina

BODYWARMER KIND

Een bodywarmer voor uw kinderen. Kinderen voelen zich het gehele jaar door comfortabel in hun bodywarmer. Een bodywarmer voor uw kind beschermt hun torso tegen de kou terwijl ze zich vrij kunnen bewegen met hun armen.

Kinderen voelen zich prettig met een bodywarmer en wij leveren deze bodywarmers ook nog eens in leuke stijlen en hippe kleuren. Er zijn momenteel modieuze en trendy bodywarmers voor uw kinderen te verkrijgen in verschillende stoffen en looks, voor jongens en meisjes.

Zeker voor de wat actievere kinderen is een bodywarmer een fijne aanvulling in hun kledingkast. Een bodywarmer kan je ook uitstekend combineren met andere kledingstukken zoals een jeans. Voor een hoop buiten activiteiten is de bodywarmer geschikt, zeker als u bij de aankoop let op de specifieke kwaliteiten van de bodywarmers.

Iedere soort bodywarmer heeft specifieke kenmerken. Zo zijn softshell bodywarmers uitstekende windstoppers en ook bestand tegen een regenbui. Een fleece bodywarmer is weer licht en comfortabel. De gewatteerde bodywarmers voor kinderen zijn momenteel erg hip. Er is in ieder geval een grote variatie in modellen, stoffen en kleuren.

Wij hebben zelfs een selectie gemaakt van bodywarmers op kleur. Aan de linkerkant van onze pagina’s kunt u overigens ook op kleur selecteren mocht u dit wensen.

Bodywarmers voor kinderen laten bedrukken? Wij beschikken over onze eigen drukkerij waar we de bodywarmers kunnen bedrukken via verschillende bedrukkingstechnieken.

Een bodywarmer voor uw kind kopen? Shop voordelig, veilig en vertrouwd op de speciale bodywarmers shop van Hanova.

Wij leveren de bodywarmers voor uw kinderen gratis bij uw af bij bestellingen groter dan € 35,--.